Skorpan2Den lilla uppfödningen med inriktning på friska, mentalt sunda hundar för arbete, med tonvikt på jakt, provstart och tävling.

Vi eftersträvar god kontakt och bra support med/till våra valpköpare. Vi kan erbjuda träningshjälp, Fbr kullvis och även jaktmöjligheter i mån av tillgång.

Vi bor med våra hundar av raserna Golden Retriever, Jack Russellterrier o Västsibirisk Laika mellan Fagersta och Norberg. Alla hundarna bor i huset med oss, och det händer inte alldeles sällan att både soffa och fotölj är ockuperade .

 

Första kontakten  med en ev valpköpare sker oftast via mail,  därefter bestämmer vi träff för att vi ska lära känna varandra, du får träffa våra hundar och se hur vi bor. Det brukar handla om två timmar, om önskan finns går vi ut bara bakom huset och kör nåt litet, markering och en dirigering. 

Vi fikar och pratar hund och känns det rätt skriver vi in dig på intresselistan. 

När valparna är födda gör vi en första koll hur tik respektive hane passar efter köparens önskemål om kön  först då börjar vårt arbete med att meddela läget för dem som står på kö. Vi tar kontakt med alla intressenter och meddelar vårt val, givetvis är valparna mycket små då och oförutsedda saker kan hända , så fast man är lovad kan det ske en olycka eller det visar sig att en valp är defekt och att köpet hävs. 

                                                                                                                                         

                                                                                  På fotot LP1  SVCH TJH R Aim High Cruel Callista

                                                                                                                           Skorpan